With flowers in my hair

Follow my blog with bloglovin

In the summer I like flowers in my hair. I think it looks very … well … summery. :D

H&M flowers in my hair
H&M flowers in my hair

I bought these flowers in H&M and I’m satisfied with them. What do you think?

(I know the picture is over-the-top with the hearts and everything but I just felt like that. )

19 thoughts on “With flowers in my hair”

  1. res krasni lasje! Tudi sama imam naravno rahlo valovite, poleg tega pa še barvane in tanke…

    bi bila vesela, če bi lahko zaupala, s čim neguješ lase :wub:

    Reply
    • Hvala! Tudi moji lasje so barvani, posledično imam zelo suhe konice. Imam pa občutljivo lasišče, ki grdo reagira (beri: prhljaj) na preagresivne šampone. Sicer pa se mi lasje ne mastijo preveč in si jih perem na 5-7dni. Trenutno sem zelo zadovoljna s Phyto šamponom. Skoraj ob vsakem pranju uporabljam kakšno oblogo / masko za lase. Všeč so mi Macadamia maska, Gliss Kur Oil Nutritive Butter Treatment, Avonova olivna maska. Potem na konice dam še kaj za konice … večinoma kaj silikonskega. Všeč mi je krema za konice od Gliss Kur. Sicer pa velikokrat pred pranjem na lase (spodnji dve tretjini) za nekaj ur dam kakšno olje – olivno ali avokadovo ali kokosovo ali shea butter. Lase pa poskušam čim manj toplotno obdelovati. Ja, potem frizura ni tako zelo lepa, a lasje so hvaležni. :biggrin:

      Reply
  2. I’ve always wanted to have blond hair :cry:  I’m a redhead who dreamed about long, blond hair :party:  Your hair is amazing :yes:
     
    And I bought the same flowers some time ago :D

    Reply
  3. Jaz imam tudi te rožice iz H&Ma. Rdeče in tiste nežno roza. in so me kar obnorele to poletje! res lepo, romantično :rose:
     

    Reply
  4. Jaz imam tudi te rožice iz H&Ma. Rdeče in tiste nežno roza. in so me kar obnorele to poletje! res lepo, romantično :rose:

    Reply
  5. OMG keri lasje! :w00t: :w00t: Wow. :wub: A to so tvoji naravni kodrčki al si jih kodraš, če ja, s čem in kako? Res prekrasno! :wub:

    Reply
    • Hvala! :rose: Na tej fotki so ene tri dni stari kodri (so res že razvlečeni in brez leska, ker je bilo preveč laka za lase – bila na eni poroki in je morala frizura držati celo noč :biggrin: ), ki so bili narejeni pri frizerki z likalnikom. Sama pa imam naravno zelo podobno skodrane – valovite. Najlepše skodrane kodre imam, če grem z vlažnimi lasmi spat. Včasih si dam na vlažne lase nekaj pene za kodranje in potem na suhe še silikončke. To je to … lase zelo redko fenam ali likam. Problem ali pa lepota tega, če greš z vlažnimi spat je, da nikoli ne veš, kakšen se boš zbudil. :haha:

      .-= Maestra´s last post … With flowers in my hair =-.

      Reply

Leave a comment