OOTD: Green and Yellow

OOTD: Green and Yellow (Maestra)

One outfit, two different shoes. On the left I’m wearing green high heels from my shoe closet, on the right I’m wearing yellow sneakers. Today I wore the yellow sneakers. I wore the green high heels only for the photoshoot purposes. :D

I love to “pimp” my outfits with some bold and colorful accessories.

Did you notice that I’m wearing fake eyelashes? No? I’m wearing the Eldora C107 fake eyelashes. They are brown and very natural looking. Unfortunately they aren’t very comfortable to wear. I’ll write a proper review on some Eldora fake eyelashes soon.

Which fake eyelashes are your favorite?

This post is also available in SLOVENŠČINA.

10 thoughts on “OOTD: Green and Yellow”

 1. Katere superge pa imaš na sliki ? – model mi je zelo všeč, samo barvo bi jaz drugo – rumena je ena od barv katero nikoli ne nosim. Zelo lep MU na sliki, šminka ti zelo lepo poživi obraz…

  Z umetnimi trepalnicami imam jaz kar velike težave – so mi zelo všeč samo jih ne znam lepo namontirat, pa še vedno jih moram odrezat ker imam majhne učke in so mi te serijske veliko prevelike…

  Reply
  • Superge so znamke K-Swiss. Kupila sem jih v Nemčiji za smešno nizko ceno (znižanje). Vzela sem jih kar v dveh različnih barvah rumene in vijolične. :biggrin:
   Šminka na fotki je Revlon Matte – Strawberry Suede. ;)
   Glede umetnih trepk je ta hecno. Meni se zdi, da so mi marsikatere prekratke. Očitno imam velike oči. :biggrin: Bolje, da so predolge, ker jih vsaj lahko odrežeš, jaz nimam kaj narediti, če so prekratke. :hmm:

   Reply
 2. Tudi jaz se zadnje čase raje odločam za superge oziroma nekaj kar nima petk :zip:

  Zelo všeč outfit. Me pa zelo zanima, kako dolgo bi zdržala na nekem party v zelenih. Saj vem, da boš rekla itak ne hodim več žurati. Za v kino ali pa romantično večerjo so pa zelo primerni :w00t: :w00t:

  Z umetnimi trepkami nimam izkušenj. Pa ful me ne privlačijo :cute:

  Reply
  • Koliko časa bi zdržala v njih? Ne vem. Zaradi platforme so kar nosljivi. Verjetno bi zdržala 2-3ure,če bi morala na partyju non-stop stati/plesati. ;)

   Reply
 3. Jaz se šele podajam v vode umetnih trepalnic, tako da nimam za 1x niti najljubših niti najslabših. :biggrin:
  Pri meni vedno prevlada komfort nad izgledom … supergice torej. :cute:

  Reply
 4. O wow, s petami mi je noro všeč! Pete so moja šibka točka, tako da lahko vedno pričakuješ da bom izbrala pete prek superg. :yes: :wub: Najljubših umetnih trepalnic pa zaenkrat še nimam, čeprav si jih že celo večnost želim kupiti in raziskati še to področje – imam namreč zelo švohcene naravne trepalnice in bi rabila kakšen dodaten oomph. :wink: Tako da vsekakor navijam za prispevke o umetnih trepalnicah! Jaz zdaj dobim ene v review pa se bomo malce igrali, samo niso za vsak dan, sem si bolj odštekane izbrala.

  Reply
  • Good to know. ;) No, jaz pa največkrat izberem udobje čez lepoto in nosim večinoma čevlje brez pet. Zadnje čase me sicer nekaj razganja in se spuščam v višave in ugotavljam, da celo zmorem, a še zmeraj… ni ga čez udobje superg. :blush:
   Kot sem napisala, vsaj en prispevek o umetnih trepkah še pride. ;) Komaj čakam, da vidim tvoje!!! :happy:

   Reply
 5. joj tele trepalnice so res odlične, jaz sem jih zadnjič kupila za probo in po montaži je zgledalo vse prej kot naravno in uredu, da ne omenjam čudnih krivin dlak na veki … upam da bo naslednjič bolje, če pa ne smo se pa vsaj dobro nasmejali=)

  Reply
  • A točno te C107 si kupila? Meni so te rahlo trde. Vsekakor pa vaja dela mojstra. Jaz sem še v fazi pripravnika na področju umetnih trepk. LOL

   Reply

Leave a comment