Maestra’s summer vacation – day 7 – Part One (Zrce in the morning)

Today I’m not in the mood to write long posts. I only have a few pictures for you. Pictures are from our nice trip to well known party beach called Zrce.

Maestra's summer vacation - Pag 2010 - day 7 - Zrce

The beach is beautiful and during the night there’s quite a lot going on. A lot of people dancing and everything. Well, we are not party animals, so we only go to Zrce during the day. :silly: Look, how innocent it looks in the morning …

Maestra's summer vacation - Pag 2010 - day 7 - Zrce

Maestra's summer vacation - Pag 2010 - day 7 - Zrce

Maestra's summer vacation - Pag 2010 - day 7 - Zrce

And the timetable for Papaya …

Maestra's summer vacation - Pag 2010 - day 7 - Zrce

Last my manicure for Zrce.

Maestra's summer vacation - Pag 2010 - day 7

Barry M – Navy (2 coats) + Zoya – Kotori (1 coat)

Thanks for reading and commenting! :rose:

About Maestra

I'm also on: Facebook, You Tube, Twitter, Google+, Pinterest. My e-mail: maestra(at)parokeets(dot)com

14 comments

 1. Zrče so overrated :) Meni tudi podnevi ni pretirano všeč. Je pa v okolici marsikaj lepega in se da najt odlične plaže.

  Zadnja leta se mogoče pozna večji naval kot sem ga navajen 10+ let nazaj.

 2. Aja, manikura je tud zakon! :nails:

 3. Lepe slikce in krasna plaža! :cute:
  .-= Tassa´s last post … Barry M – Vivid Purple =-.

 4. wow!! really wow!! waaaaaaaaaaaa…. more pics pls!! :wub:

 5. Hehehe, me zanima, koliko je smisla v prepovedi vnosa alkohola, če gre za ultimativno party plažo na Hrvaškem.  :wink:

  • Hmm… nimam pojma. Zagotovo je njihov namen, da pijačo prodajo tam in mastno zaslužijo in ne, da si folk prinese svojo pijačo iz supermarketa. Kot če bi v doskoteko nosil literce. Prav tako ne gre skozi, kajne. :undecided:

   .-= Maestra´s last post … Maestra’s summer vacation – day 7 – Part One Zrce in the morning =-.

   • Saj to, miljon let nazaj, ko so me zvlekli nekajkrat v diskoteke, sem bila naravnost fascinirana nad načini pretihotapljenja celi steklenic (!) alkohola mimo redarjev, ne bi verjela, če ne bi videla. Na koncu so ponucal še moje škornje, ki so se dali odpeti v širše okoli meč, kot je bilo takrat blazno in, in not stlačili steklenico. Redar itak ni pregledal. Je bilo ca. 8 ljudi v diskoteki čisto ob svoji pijači pol noči, pa nismo bili edini. Čudaško, očitno se vse nauči folk. Je pa razumljivo, da jim ni ravno povšeči, glede na to, da gre na račun njihovega dobička, ja, se strinjam.

 6. Lepa plaža. Zdaj pa priznaj, da hodiš zvečer na party-je. :biggrin:

 7. Hvala za urnik (:
  :stars:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:zip: :yes: :wub: :wink: :whistle: :wave: :w00t: :unsure: :undecided: :thumb: :think: :stars: :sorry: :smell: :silly: :sigh: :shock: :scared: :rose: :roll: :pic: :perfume: :party: :nono: :nervous: :naughty: :nails: :love: :lips: :idea: :happy: :haha: :flirt: :fju: :ermm: :drop: :drool: :devil: :cute: :cry: :crown: :cool: :ccc: :bow: :blush: :bljak: :biggrin: :ashout: :angry: :angel: :amail: :akitty: :ahug: