Alessandro Go Magic! Twist – Spacey Grey

YES! … Alessandro Go Magic! Twist will finally be hitting our stores.
Today I have for you swatch of Alessandro Go Magic! Twist set with Spacey Grey polish and star magnet.

Alessandro Go Magic! Twist - Spacey Grey set
Alessandro Go Magic! Twist – Spacey Grey set

The polish itself is very interesting mix of gray and green-goldish hues but when you add magnet to it …

Alessandro Go Magic! Twist - Spacey Grey swatch by Parokeets
Alessandro Go Magic! Twist – Spacey Grey (shade)

I played around with positioning of the magnet and what kind of distance is optimal for me. Experiment resulted in 10 different patterns and everybody noticing my manicure right away. :D

A lot has been said about how to apply magnetic polish and Maestra even made video about it, so I’ll just recap our suggestions: shake well, apply thick coat and quickly put magnet very close to the nail (but not to close or you’ll get polish onto the magnet).

I’m not a fan of messy applications, that is why I slowly apply “pretty” layer (I used magnetic polish, but you can use white base as suggested by Alessandro or any other color you wish) and when it is completely dry add another thick layer and let the magnet magic do its trick.

Staying power was also very good – here is my upgrade of four day old manicure with konadicure which I already showed you in Boundle Monster post.

Alessandro Spacey Grey + China Glaze Sci-Fi, Bundle Monster IP 208
Alessandro Spacey Grey + China Glaze Sci-Fi, Bundle Monster IP 208

My lemming is the berry/violet shade. I hope it looks as pretty in real life as it does on promo material.

Price for a set of 10ml (0,35 fl.oz.) magnetic polish and magnetic stamp is 13 EUR (18 USD).

Any other magnetic polish lover out there?

*Product was sent to me for review.

23 thoughts on “Alessandro Go Magic! Twist – Spacey Grey”

  1. Alessandro Go Magic! Twist LE zapažena danes v Nami. :w00t:
    Ker sem za ta mesec že prekoračila svoj kozmetični budget, sem vzela samo en kompletek za giveaway. Zdaj pa povejte, če nisem dobrodušna. :biggrin:

    Reply
    • Resno? Joj, super si! Ampak saj jaz sem ga tudi prekoračila ta mesec, za kar nekaj deset evrov … pa zdaj še kupila dva na razprodaji. Dva pa mi je kupil fant. Čisto preveč me razvaja. :blush: Ravno sem si nanesla Alessandrota na nohte. Na koncu mi je že kar lepo uspel vzorček, sem kar zadovoljna, je pa desna roka katastrofalna (z njo sem začela). Verjetno sem vzela rjavega iz kolekcije, čeprav je v bistvu rjavo-vijoličen, vijoličen je pa pomoje res malinast, čeprav je očitno mojemu ime Queen Berry. :undecided: Hecni so pri Alessandroju. :hmm:

      Reply
      • Mislim da je prišlo do pomote pri označevanju – jaz imam Queen Berry z imenom Wild Purple … in glede na to, da imam Wild Purple iz zimske kolekcije …

        Ne govori – jaz sem šla že krepko čez + ta vikend planiram še 1 večji šoping. :scared:

        Reply
  2. Meni tudi ne potegnejo tele magnetni laki. Mogoče bi morala več vaditi, pa bi potem bla čist navdušena. Sam itak boljše. Mi je denarnica hvaležna :w00t:

    Reply
  3. Za tegale nisem bila prepričana, če mi bo všeč, ampak mislim, da bo Steel Me zadoščal v srebrno-sivi sekciji. Jaz hočem obvezno oranžnega in verjetno tudi vijoličnega. Nikjer jih pa ne najdem, tudi povsod me odpravljajo s tem, da tega ne bodo dobili, tako da ne vem, kaj je zdaj s tem. :) Danes so v Nami trdili, da tega ne bodo imeli na prodaj, v Mullerju jih pa tudi nisem zasledila. Noja, upam, da jih najdem, preden grejo, ravno ta teden bom verjetno šele v petek v centru. :bljak:

    Reply
      • PPS: sem hotela izbrisati del komentarja, pa očitno ne morem, tako da se ti raje opravičim, ker ti verjetno res že težim s tem jamranjem. Ne vem zakaj, ampak me res jezi to, da se delajo trapasti, da ne bodo nič dobili, če pa vem, da jih morajo dobiti. Res ne vem zakaj je to dobro, niti zakaj me tako frustirira. :blush:

        Reply
    • Jaz sem tudi že nestrpna, ker si jih želim čim prej dodati v mojo zbirko. :biggrin: Mi je pa prodajalka v Limoniju rekla, da mogoče nekaj dobijo čez 14 dni … ni vedela točno ali gre za magnetne lakce. Sumim da bomo oblegali Limonije. :haha: Če Nama ni vzela te kolekcije, bom zelo razočarana nad njimi. Na njih se ponavadi vedno lahko zanesem, da bodo imeli skoraj vse od Alessandra.

      Reply
      • Super, hvala, si me pomirila, da ti ne povzročam glavobola s svojo mrzličnostjo. :rose: Sem pa tudi jaz danes vprašala v Limoniju, mi je še najboljši odgovor od vseh do zdaj dala – da večinoma ne vejo 100% kaj bodo dobili, dokler ne dobijo robe v skladišče in da naj preverjam vsake toliko v trgovini.

        Jaz tudi precej računam na Namo, bolj kot na Müller, se pa ne morejo odločit, a bo ali ne bo. Enkrat so mi rekli, da zagotovo ne bo, potem drugič da bodo dobili v kratkem, danes pa da tega ne mislijo dobiti. Svašta. Očitno je še najbolj varno vsake toliko pošpegat na stojalo.

        Reply
  4. Magnetki so sicer dobra pogruntavščina vendar pa me ne prepričajo toliko da bi jih kupila, od zgornjih swatchev mi je bolj všeč konad.

    Reply

Leave a comment